Wij worden Bike Totaal Vlassak

Fietswereld Vlassak wordt Bike Totaal Vlassak

groepsfoto uitsnede image011.jpg

Ja, u leest het goed. In 2021 vinden er positieve ontwikkelingen plaats bij een van de grootste fietsenwinkels in de regio. Wij leggen graag uit wat u in de toekomst van ons kunt verwachten!

Nieuwe eigenaren
Zo’n 6 jaar geleden zochten de eigenaren van Fietswereld Vlassak, Toon en Gerke, een overnamekandidaat. Met succes: Roel werd als partner toegevoegd aan het bedrijf en twee jaar later stapte ook Annemiek in. Na de zaak jarenlang met veel plezier met zijn vieren gerund te hebben, is nu het moment aangebroken om zakelijk afscheid te nemen van elkaar.

Roel en Annemiek zetten de fietsenzaak - die al meer dan 55 jaar bestaat - vol trots voort onder de naam Bike Totaal Vlassak. Uiteraard doen ze dit niet alleen en blijft het huidige enthousiaste en vakkundige team aan hun zijde. Net zoals u dit al jaren gewend bent!

Bike Totaal Vlassak
Waar we voorheen waren aangesloten bij Fietswereld kiezen we nu voor Bike Totaal. Deze keuze is niet zomaar gemaakt: onze dienstverlening wordt tot een nog hoger niveau getild en daarmee kunnen wij u nog beter ontzorgen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit diverse servicepakketten, kunt u gebruik maken van landelijke aanbiedingen en openen we een webshop, zowel voor fietsen als voor accessoires en onderdelen. Hoe gaaf is dat?!

Misschien denkt u nu: maar hoe zit het dan met de garantie en gemaakte afspraken uit het verleden? Wij stellen u gerust: hier verandert niets aan. Wij gaan door met het bieden van onze uitstekende service en het leveren van kwaliteits-producten. We nodigen u graag uit om dit zelf te komen ervaren!

Tot slot een paar vertrouwde gezichten aan het woord:

tekstvlassak png.png

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen